29 Oktober

Äntligen har jag hittat mig ett nytt fodral till datorn! Så himla snyggt o stilrent! Hittade det på Fyndiq. Billigt o bra!
 
Igår skrev jag sista tentan för denna perioden. Va en riktigt tung tenta, satt i flera timmar och bara skrev o skrev. Helt slut efteråt. Ingen aning om hur det gick, kändes varken bra eller dåligt. Så nu är det bara att invänta resultatet.. Så skönt att ha tentorna gjorda, men samtidigt så blir det så "tomt". Även om jag varit ledig om dagarna förut så har jag ändå vart tvungen att plugga, nu är jag ledig utan att ha något plugg att göra. Blir lite smått rastlös när jag inte vet vad jag ska göra. Men som tur är fick jag ju massa böcker i födelsedagspresent som jag kan läsa!
 
Idag har jag varit iväg och träffat min mentor. Idag pratade vi om rekrytering, hur dom tänker och hur verksamheten tänker i stort, samt lite annat prat om olika arbetsrättsliga fall dom arbetar med nu osv. Väldigt intressant måste jag säga! Har nyss käkat lite lunch och sitter nu bänkad framför live-rapporteringen av Lisa Holm-fallet. Jag fattar inte, så hemskt det som hänt. Att något sånt kan hända här, bara nån mil eller två härifrån där vi bor.. Usch..! Hoppas att man kan få en klar bild över vad som faktiskt hänt och att den skyldige får sitt straff. 
 
Ikväll ska jag och en vän ut på stan en sväng, det är "Tjejkväll". Ingen aning om vad det är egentligen, men affärerna har massa erbjudande osv, så vi tänkte att vi ska ta en sväng o se ifall det är något att ha. En sväng på stan sitter ju aldrig fel liksom ;) haha!
0 kommentarer

27 Oktober

Alltså, det är så himla fint i Lidköping. Trivs så himla bra här! 

Kunde inte hitta koncentrationen när jag pluggade förut, så begav mig ut på en promenad i de fina vädret. De brukar hjälpa, så får hoppas de hjälper även denna gång. Har tenta imorgon, så behöver göra en sista plugg-rusch. Hade även tenta igår, svårt att veta hur de gick. Vi fick 3 olika ämnen att välja på, och sen skulle vi skriva en uppsats på 500 ord om ett utav ämnena. På engelska då. Fick ihop 500 ord, argumenterade för min sak, både fördelar o nackdelar och följde strukturen som ska finnas i en uppsats, så nu är det bara att hoppas att den hållet måttet språkmässigt också. 

Nä, nu ska jag plocka i ordning lite snabbt här hemma, sen dyka ner i plugget. 
1 kommentar

24 Oktober

Nytillskotten i sminklådan! Älskar Real Techniques borstar, så mjuka och ger ett så himla fint resultat. 

De är första helgen på länge som varken jag eller Johan inte har något planerat. Så skönt! Bara ta dagarna som dom kommer. Igår gjorde vi inte så mycket alls, blev lite idol-mys och sen lite kortspel. Idag började vi dagen med nybakta scones, sen åkte Johan iväg och åkte skridskor med Bustad. Efter de blev de en tur på stan, också tillsammans med Bustad. Dåligt med shopping för min o Johans del, men jag hittade dessa borstar iallafall. Sen tog vi en lunch på Bakgår'n, alltid så himla gott. När vi satt där så kom de in två personer som vi tyckte såg bekanta ut, men vi kunde inte komma på varför. Sen började killen prata, och då koppla det - de va ju Adrian och Josefine från Paradise Hotel! 

Nu har vi precis ätit lite gott, kött och "potatiskryss", och nu blir de soffläge framför Så Mycket Bättre. Trevlig kväll på er! 
1 kommentar