one way, or another

haha, men alltså. hur kan man inte tycka om dessa grabbar? 
 
nu börjar jag känna att det är rätt skönt att komma tillbaka till skolan igen, lite skönt med rutiner och så. komma igång och träna igen och allt sånt som kommer med skolan. idag började vi med en danslektion, och sedan hade vi redovisning på arbetsmiljön och sen började vi med ett nytt grupparbete på naturkunskapen. när jag kom hem gjorde jag och mamma en smarrit kycklingsallad och nu sitter jag i soffan och kollar på eldsjälsgalan!
0 kommentarer

@ THAILAND

vill verkligen inte lämna thailand, så underbart här nere. saknar ju dock alla där hemma, och maten förstås.. idag va våran sista dag här i koh lanta, dock har det regnat mestadels av dagen. men lite sol och bad har vi allt hunnit med ändå. blev en sista sväng in till saladan och sedan blev det mat på "Bajen Sportsbar" tillsammans med en annan familj som familjen Blom känner. eftersom man är rätt trött på thaimat så beställde jag köttbullar och mos. DET VA TUSAN DET GODASTE JAG ÄTIT HÄR! köttbullarna smakade precis som hemmagjorda och potatismoset likaså. mmm, helt underbart. imorgon åker vi till Krabi för att spendera sista dagen där, på tisdag hoppar vi på planet hem! 
1 kommentar

@ THAILAND

lite bilder ifrån Saladan, själva stan här eller vad man ska säga. jag och jonathan tänkte ta en sväng dit nu eftersom vädret inte är nått kul idag. 
2 kommentarer