the story of my life

såhär en söndagskväll tänkte jag att jag skulle bjussa på lite bra musik. från mina favoritkillar såklart! haha.
 
idag har vi haft lite kalas här hemma för mig. kul. men nu ligger vi utslagna i soffan framför en film som man alltid gör efter kalas. vet inte varför, men blir alltid så himla trött efter kalas. lite smått knasigt! 
1 kommentar

25 Oktober

Ungefär såhär känner jag inför att jag ska göra högskoleprovet imorgon. Eller ja, kanske inte för provet i sig, för det får gå som det går, men just för att jag måste gå upp 06:30. Usch o fy. 

Nu till något annat: dagen som vart! Började inte jobba förän 18 idag så jag och mamma tog oss en lång sovmorgon och sedan åkte vi till Vänersborgs vattenpalats för att bada lite bubbelpool och bada bastu. Riktigt skönt va det! Sen har jag ju som sagt jobbat idag också, 18-22:15. Sämsta med att jobba den tiden på fredagar är att jag missar idol! Men får ju se utröstningsdelen och eftersnacket iallafall. Elin va förövrigt grym! Hon och Gabriel är mina favoriter. Vilka hejar ni på? 

0 kommentarer

23 Oktober

Hann knappt komma hem i måndags innan dom ringde från jobbet o ville att jag skulle jobba, och det säger jag ju inte nej till! Fick hoppa in idag också och imorn + fredag blir de också jobb. Skönt! Igår blev det iallafall en sväng med mamma och farfar till Trollhättan och på hemvägen blev det fika. Mysigt! 

0 kommentarer