28 Augusti

Har blivit mycket lunchande denna veckan, men sommarlovet är ju snart slut så man får ju passa på! Idag kom fina Lisa hit, så himla längesen vi träffades nu. Blev en lunch på Bakgårn, och herregud va gott de va! Klyftpotatisen va typ de godaste jag ätit. Sen blev de en sväng på stan. Har kollat på en väska nu väldigt länge, och idag fanns de bara en kvar så jag slog till o köpte den. 199kr på H&M är ju helt överkomligt! Johan kom precis hem från jobbet, så nu ska vi nog bara göra oss iordning och sen åka till hans föräldrar där de blir grill ikväll. Mysigt!
4 kommentarer

26 Augusti

Ojojoj.. Vilken dag! Nu är jag minsan trött.. Började dagen med lite lek o bus med Johans systerdotter innan jag styrde kosan mot Skövde. Mina fina vänner (alla utom en..) från skolan har nu anlänt till Skövde så vi passade på att träffas nu innan skolan drar igång igen. Blev en lunch på rådhuset, tog en caesarsallad. Mycket god! Sen blev de raka vägen hem för o byta om och sedan åka iväg till byggmax. Mor och far kom hit o hjälpte oss att börja med våran panelvägg. Så just nu bor vi mitt i en byggarbetsplats känns de som, men tror de kommer bli riktigt bra när de väl blir färdigt! Men nu blir de sängen, somnar snart sittandes...
1 kommentar

25 Augusti

Fick ett ryck idag och bestämde mig för att rensa mitt smink. Har haft samma rouge och samma puder i flera år nu (ajabaja!!), så kände att de va dags att köpa nya fräscha produkter. Passade på att gå till H&M då dom nyss lanserat sin nya sminkavdelning. Har inte provat de jag köpte än, men har alltid tyckt om H&M's produkter så kommer nog inte bli besviken. Man får liksom bra produkter till ett väldigt bra pris. Dyrast är inte alltid bäst så att säga.. Passade på att tvätta alla penslar också, tråkig syssla men de måste ju göras tyvärr..
1 kommentar