Sista April

Ungefär såhär trött är jag just nu, och Freddy också för den delen. Vi ligger i varsin ände av soffan, han sover och jag kollar Greys Anatomy. Johan är hos några kompisar o dricker lite öl i sann valborgsanda. Blev lite spontant sådär! 

Denna vecka har varit rätt seg faktiskt. Jag har pluggat hela dagarna och jobbat i helgen. I onsdags va vi dock en sväng till Skövde för Johan skulle köpa en ny mus till datorn. Påvägen hem stannade vi i Skara och lät lillkillen springa fritt i hundrastgården som finns där. Jösses va kul han tyckte de va! Får hoppas nästa vecka blir lite roligare, ska iallafall försöka uppdatera lite mer.. Haha!
0 kommentarer

Just nu...

...sitter på fadderutbildning. Vi bestämde oss i sista sekund att vara faddrar även i år. Vi hade så jäkla kul med de nya studenterna förra året, så varför inte köra en igen - vårat sista år på högskolan!
0 kommentarer

iPhone 6s

Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt en ny telefon. På min förra 6a dog ju skärmen från ingenstans och har inte vaknat sen dess, och telefonen jag lånat av Johan dör lite när den själv känner för de och säger att batteriet är slut. Så nu fick de bli en rosa 6S! Passade på och ta större minne denna gång också, av nån anledning räcker inte 16gb längre.. Haha!
2 kommentarer