30 December

Tog en sväng till Trollhättan idag med Lisa, alltid kul. Fanns inte så mycket, så det gick rätt fort att springa igenom alla affärer. Men ett par nya jeans fick följa med hem, ni ser dom på bilden. Supermjuka och sköna, och lite baggy, precis sånna jag letat efter! Nu tänker jag bädda ner mig i soffan och kolla tv, ska försöka bli frisk tills imorgon. Ciao!

0 kommentarer

30 December

december har varit en ganska tyst månad här på bloggen. har hänt mycket, både bra och lite sämre saker. men en resa till sälen, julfirande och massa jobb är det som hänt i stora drag. julen va mysig, öppnade julklappar och kollade kalle anka med familjen och sen kom släkten över och åt julbord. nu är det snart dags för nyår och de ska firas tillsammans med mina fina vänner, antingen i lidköping eller i skövde, får se vart vi hamnar. men en sak är säkert, kul ska vi ha!
0 kommentarer

1 December

hur konstigt känns det inte att skriva december i rubriken?! hjälp.. det här året har minsan gått fort! 
 
har haft en väldigt bra helg. tog det lugnt i fredags och försökte friskna till, igår va vi iväg i skövde och kollade på en bil, och "poffpang" så va mor och far bilägare. en vit Nissan Juke blev det. har provkört hur många bilar som helst dom senaste veckorna, men det va Nissan Juke och Ford Kuga som vi gillat mest, och tillslut blev det då Juken. idag har varit en väldigt bra dag tycker jag. jag, pappa och linus åkte ner till göteborg för att gå på fitnessfestivalen, shit va mycket inspirerande människor man såg där. nu vill jag ju komma igång med träningen mer än någonsin! många gladiatorer och andra kända människor träffade man på. efter göteborg så va det inventering på jobbet, höll på från 17-23, så är lite trött i huvudet nu efter allt räknande. så nu ska jag krypa till kojs, god natt! ♥
0 kommentarer