30 Juli

Åh! Öppnade datorn och där satt den här lappen. Kan man annat än att le då? Små saker som ger så mycket, han är allt bra underbar min sambo.

Är äntligen lite ledig igen. Men inte så länge, imorgon väntas jobb och är inte ledig förän nästa torsdag igen. Jag o Johan har iallafall tagit en lång sovmorgon idag, och då menar jag låååång.. Vi vaknade runt 13! Så skönt o få sova, utan att ha nått alarm som väcker en.

Igår var de först jobb, och på kvällen blev de bio men några vänner. Vi såg Magic Mike XXL. Den var så mycket bättre än första filmen! Verkligen sevärd. 

Nu ligger jag i soffan och halvsover.. Johan är iväg och tränar, kommer väl hem runt 20. Då blir de nog käk o så hörde jag att de va prat om minigolf. Men vi får se! Är vädret dåligt kanske de blir en kväll framför tvn istället. 
3 kommentarer

Just nu...

...fotboll i regnet, Götene mot Skövde. 
2 kommentarer

26 Juli

Då va första arbetsveckan efter semestern avklarad. Då får man unna sig lite gott! Har vart en lång dag på jobbet då jag har haft migrän hela dagen.. 

Igår var åkte jag ju hem till mor o far och spenderade dagen och kvällen där. Hjälpte pappa göra klart deras hemmagym och sen blev de god mat och fika. Mamma hade bakat vinbärskaka - nått utav de godaste jag vet! Kom hem runt 00:30 och då var de bara bums i säng, började 07:15 imorses.. Haha! Trött? Jajamän.

Johan kom hem från träningslägret idag, så nu blir de myskväll. Vi tänkte se den nya fast & furious, får se om de är något att ha!
1 kommentar