Första advent


1 kommentar

29 November

Denna helg har vi inte haft många lugna stunder! I fredags när Johan kom hem från jobbet så åkte vi nästan direkt till Götene där det vankades årsfest. Riktigt trevlig kväll måste jag säga! Trevligt sällskap, många skratt, lite dans och god mat o dryck. 

Igår åkte vi först en sväng till Skövde för o käka och kolla BlackFriday-rean på mediamarkt. Vi hittade inget på rean men lite mat fick vi i oss iallafall! På kvällen kom våra vänner hit för o köra BeerPong-turnering. Våran köksö är perfekt för de! De blev en riktig höjdarkväll måste jag säga. Men idag har vi ju mått som vi förtjänar kan man väl säga... Vi har iallafall orkat med en tur på stan idag. Kom på imorses att vi inte hade nån adventsljusstake, så inhandlade lite saker så vi kunde pyssla ihop en. Blev faktiskt väldigt fin! 

Ikväll blir de lugna puckar. Spela Bingolotto och äta köttfärssås. En mys-söndag såhär på första advent, kan ju inte bli bättre! 
0 kommentarer

24 November

Här ligger jag nerbäddad och lär nog göra de en stund till.. Har feber och är superförkyld så mår inte jättebra. Började klia lite i halsen på söndag morgon och när jag slutade jobba vid 18 mådde jag riktigt dåligt, så sen dess har jag gjort minsta lilla, bara legat i sängen eller i soffan. Jätteroligt.. Jaja, bättre att vila o bli frisk snabbare! 

På tal om något helt annat.. Idag är de alltså en månad kvar till julafton?! Och om en vecka är de första december?! Va hände där? Detta året har gått så sjukt fort, veckorna och månaderna bara rusar iväg..
0 kommentarer