Just nu...

...på gymmet med älskling! 
0 kommentarer

28 Januari

Tog en helt ok bild på väg hem från Sälen. Fotade mycket när jag va yngre, saknar de lite ändå.. Kanske man skulle börja igen.

Har nyss vart ute på en liten promenad med Bea. Blev inte så jättelångt, men det är skönt att bara få röra på sig lite. Idag har jag, förutom promenaden, inte gjort så mycket. Beställt böcker till skolan och gjort lite mat. Blev köttfärssås med morot- och zucchini"spaghetti". De va väldigt gott faktiskt. Jag o Johan försöker äta lite nyttigare o träna mer nu för att bli av med jul och nyårsmaten som visst stannat kvar på oss. Hehehe... 

Annars då, va i skolan en sväng i onsdags då de var föreläsning. Kul o träffa alla igen, känns som de va superlängesen jag träffa dom. Annars har de bara vart en lugn vecka. Plugget har ju inte dragit igång ordentligt än, så passar på att jobba en sväng imorgon, 08-16. Sen blir det Göteborg på lördag, de vankas hockeymatch; Frölunda - Djurgården. De ska bli riktigt kul!
0 kommentarer

25 Januari

Kameran gick på högvarv förra veckan... Eller kanske inte. Men här är 3 bilder jag tog iallafall! I torsdags var vi på Experium i Lindvallen och bowlade och käkade på O'Learys. Jag kom sist, jättesist till och med.. Haha, men inga sura miner för de, bowling är inte min starka sida. Maten var som vanligt supergod! Brukar alltid äta samma sak - fish and chips - men denna gång testade jag något nytt. Det blev en pulled pork-burgare, den va riktigt god! 

Jag o Johan testade ju bräda i onsdags, och vi tyckte de va så jäkla roligt att vi åkte resten av veckan också. Nu är kroppen dock rätt mör och blåslagen, men de är de värt. Trots att jag älskar att vara uppe i Sälen så va de faktiskt väldigt skönt att komma hem igår. Att få sova i sin egen säng är oslagbart. Nu är det tillbaka till verkligheten och skolan. Vi har börjat två nya kurser nu, gruppsykologi och socialisation och lärande. Låter intressant, får hoppas det är de också. Nu ska jag kolla ikapp på Sveriges mästerkock och bara ta de lugnt! 
0 kommentarer