Bal 2016

Min lilla lillebror, som inte är så liten längre, var igår på sin studentbal! Och nästa vecka tar han studenten.. Jösses! 3 år sen jag tog sprang ut nu, tiden går så fort. Iallafall - jag, mamma o pappa var ju såklart där och förevigade detta. Så kul att få fota lite igen. Dom var så fina hela bunten! 

Idag har jag varit iväg och träffat min mentor en sväng. Vi pratade pension och medarbetarundersökningar osv. Så intressant! Sen har jag redigerat lite bilder från igår och nu ska jag dyka in i plugget, har tenta imorgon. Vet inte om det är bra eller dåligt - men är förvånasvärt lugn inför denna tentan. De känns som om de kommer gå vägen. Så bara plugga järnet ikväll nu och imorgon (tentan börjar inte förän 14:15) och sen får de gå som de går!
0 kommentarer

Balkongplugg

Pluggar ute på balkongen idag. Okej, vädret är inte de bästa, men det regnar inte och det är hyfsat varmt ute trots molnen. Skönt med frisk luft iallafall. Freddy ligger o sover på en kudde här bredvid mig. Måste plugga järnet idag då jag inte kommer hinna plugga så mycket imorgon, och tentorna närmar sig med stormsteg.. 
0 kommentarer

Feberhelg

Johan blev ordentligt förkyld förra veckan och låg hemma med feber i några dagar, och självklart så blev jag ju smittad.. Bra tajmat med tentaperioder osv. Men jag har iallafall trotsat febern och förkylningen och jobbat fredag o lördag. Idag va ja dock riktigt seg på morgonen, men efter några timmar i soffan tog vi en tur till Skara för att låta lillkillen göra av med lite energi i rastgården. Nu blir det dock krypa till kojs, annars kommer ja va en zombie imorgon i skolan.. Haha! 
0 kommentarer