21 Januari

Väldigt händelselös dag. Har pendlat mellan att sova och kolla på tv. Igår va det dags för andra balettlektionen så träningsvärken är rätt go idag också..

Helgen har iallafall vart toppen. Hade en heldagsdejt tillsammans med bästa Sanna. Först blev det en roadtrip till Lidköping och på kvällen åkte vill till Skövde med Daniel och Anders för att käka på thaihouse och kolla på bio. Himla mysig dag och kväll!

0 kommentarer

16 Januari

vad har hänt sen sist jag skrev? har jobbat en hel del, hängt med lisa en hel del, träffat sanna för välbehövligt prat, gjort min första cheesecake, börjat dansa balett.. hm. ja det är väl ungefär det som hänt. 
 
dagen idag har iallafall varit lugn. körde brorsan till hans flickvän och sen fick jag för mig att köra lite intervaller på löpbandet, utöver det så har min dag sett ut ungefär som på bilden. tingeling kryper alltid upp på mitt bröst och ska sova där. himla mysigt, hon är som en bebis! imorgon blir det jobb och en sväng till lidköping. så kanske är dags att sova nu. god natt! ♥
 
0 kommentarer

2 Januari

Nytt år, nya möjligheter. Det är väl nått sånt man säger va? Hade en toppenbra nyårskväll i Lidköping. Startade kvällen hos Louise och hennes pojkvän med lite mat och sedan fortsatte jag och Lisa till en annan fest och sen hamnade vi på torget vid tolvslaget o kollade fyrverkerierna. Bra kväll, så nu hoppas vi 2014 blir minst lika bra!

0 kommentarer