Fredags Freddy

För de allra mesta är han helt underbar den här killen. Ibland inte så underbar, "trots" är hans mellannamn. Haha, han är så söt när han morrar o försöker låta farlig. 

Jaja, idag är de fredag! Freddy har spenderat förmiddagen med sin "farmor" då jag var i skolan och skrev tenta. Så nu är jag ganska seg i huvudet.. Men soffläge och några avsnitt Grey's så är jag snart på G igen. Ikväll blir de nog bara att ta de lugnt, käka lite god mat och kolla tv. Skönt! 
0 kommentarer

BodyPump

Va så skönt att komma iväg o träna ikväll. Inte tränat på över en vecka nu, så musklerna behövde få jobba lite. Jag o Bea va o körde ett bodypump-pass, så jäkla jobbigt men så gött efteråt. Jag o Johan har nyss käkat lite och nu ska jag hoppa in i duschen. 

Förresten.. Min mobil fick spader igår. Satt o kolla instagram och helt plötsligt så blev mobilen jättevarmt och skärmen blev svart. Kylde ner den, satte den i laddaren, försökte starta om den.. Ja, försökte med allt. Men skärmen är fortfarande svart. Det knepiga är att mobilen verkade fungera iallafall, den vibrerade när ja fick sms och när de ringde. Och när de ringde så va de bara att swipa över skärmen så svarade jag. Hm.. Så nu har jag fått byta till Johans gamla mobil.
0 kommentarer

Måndag

Hur mysigt o komma hem till de här? Har varit i skolan idag en stund idag. Vi arbetade med vårat grupparbete. De börjar ta sig! Så lillgrabben har hängt med "mormor" hela dagen. Ska till skolan en sväng imorgon också, så mamma kommer hit då också. Underbara mamma! 
0 kommentarer