30 Juli

bloggen har fått sig en rejäl makeover, kände att det var dags. blev faktiskt himla nöjd, så att såhär får det se ut ett bra tag framöver. idag har jag varit så fruktansvärt trött, har känt mig lite som en zombie på jobbet. hoppas det inte syndes allt för mycket, hade ju inte vart kul att skrämma iväg alla kunder. bror min är iväg och käkar tacos med polarna så jag är alldeles själv med två jamande katter. att dom inte tröttnar! iallafall, fick laga mat till mig själv, inte så himla kul. men idag bjöds det på färsk pasta med kyckling och mozarella. faktiskt himla gott! nu blir det några avsnitt gossip girl innan jag kryper till kojs. ciao!
0 kommentarer

29 Juli

min lediga dag har spenderats i Göteborg med bästa Lisa. först shopping och sen god mat, kan inte bli bättre. nu sitter jag här hemma, alldeles själv. eller ja, katterna är ju här. bror min är däremot ute nånstans, så det är jag o katterna. ska spela lite sims nu hade jag tänkt, om det vill starta.. hihi, ciao!
1 kommentar

27 Juli

bjuder på en oldie. finns inte på mycket tid till att hinna ta kort över huvudtaget, jobbar hela tiden känns det som. fick hoppa in extra idag också, 14:30-22:15. kör samma tid imorgon, och på måndag är jag ledig! (som det ser ut just nu iallafall.....) annars då, jag gosar med katter och kollar gossip girl. läser lite ELLE emellan varven. ska nog krypa till kojs snart. vill träna imorgon, om kroppen vill desamma vill säga. har sån träningsvärk från igår, ser ut som en skrumpen liten tant när jag går. haha! för er som vill ha lite träningsvärk och inte gå till ett gym, så rekomenderar jag verkligen NTC - Nike Training Club, en app som har färdiga träningsprogram man kan göra hemma utan redskap. lovar att ni kommer få iallafall lite träningsvärk. hoppas jag, annars är jag väldigt otränad. :(
0 kommentarer