Tisdag

Här har det varit tyst ett tag! Det har inte hänt så mycket, har gjort mitt sista prov i gymnasiet och nu har jag bara en enda liten inläsningsuppgift kvar att göra. Så fruktansvärt skönt! I helgen har det varit jobb som gällt, i lördags kväll åkte jag hem till Camilla och satt ute på hennes altan hela kvällen och bara pratade om allt och inget. I söndags var det ju VM-final, Sverige mot Schweiz. Och alla vet väl hur det slutade, VM-GUUUULD!!

Igår var jag och lärde mig kassan på nya jobbet och ska dit idag igen, det va rätt kul faktiskt! Men nu är det skoldags, bye.

0 kommentarer

Måndag

Ja, idag va de skola igen. Hände inte mycket, hade mitt avslutningssamtal med min mentor, känns att studenten är nära nu. Nästa vecka är det först balen och sen åker vi till magaluf. Så gött!! Bara 2 uppgifter och 2 prov kvar, sen är jag klar med allt! Känns bra faktiskt. Men nu blir det soffläge resten av kvällen, ciao!

0 kommentarer

söndag

söndagsöndagsöndag. gillar inte söndagar! kom hem vid halv 5 imorses från jobbet, va inget kul pass då jag fick världens migrän. men de va bara o stå ut! somnade gott bredvid jonathan sen när jag kom hem iallafall. vi vaknade runt 11 nån gång, sen åkte han hem till Ed och jag kollade på när pappa packade sin väska. han åkte nämligen till kina idag. sen tog jag o mamma en sväng till uddevalla för att kolla till husvagnen. nu ikväll har jag inte gjort så mycket, försökt plugga lite och just nu käkar jag Gifflar. lite gott såhär på söndagen är man väl ändå värd... ;)
0 kommentarer