30 September

Kvällen igår spenderades i Skövde. Johan o jag var ute och käkade på pinchos med mina ladies från skolan + deras respektive. Va supertrevligt! Och maten(!!) - herrejösses va gott! Har ni inte vart där så tycker ja verkligen ni ska testa! 

Idag är jag ledig från skolan, så får se vad som händer. Ska fram till torget en sväng sen med Johans syster och kolla in marknaden. Sen får de nog bli lite plugg också!

0 kommentarer

28 September

Tur att jag har en grym träningskompis som drar med mig till gymmet! Vaknade vid 11, och då hade jag fått medelande - "bodypump kl.12? Jag har bokat mig". Åh nej, tänkte jag. Men pallrade mig dit iallafall och nu har jag fått en riktig kickstart på veckan. Alltid så jobbigt att ta sig till gymmet, men efteråt är de så skönt! 

Nu har jag precis käkat lunch och ska snart bege mig mot grästorp, jobbar 15-22 idag. Får ju passa på när jag ändå inte har något i skolan. Jaja, dags att sätta fart! Behöver lite färg i ansiktet innan jag åker.. Haha!
0 kommentarer

26 September

Igår hade jag och Johan dejt-fredag. Gick till Bakgår'n och åt gott! Johan åt tapas och jag tog en burgare. Sen mötte vi upp några kompisar för o ta en öl, vilket blev några fler än en öl. Så de blev en senare kväll än planerat, kom hem strax efter 01. 

Idag har vi bara tagit de lugnt, kollat fotboll och tagit en promenad till Ica och hemmakväll. Så nu blir de lördagsmys - nya Johan Falk-filmerna och massa gott godis! 
1 kommentar