Helgen som varit

Lördag; efter en tids skada så skulle Johan äntligen spela match igen! Dock va de 5 grader, spöregn och blåst ute, så jag o Freddy fick göra de bästa av situationen - kolla på matchen från bilen! Perfekt ju! Råda vann med 7-0 och Johan gjorde 2 utav dom. Efter matchen åkte vi och lämnade Freddy i Grästorp, för på kvällen vankades det kalas! Johans syster fyllde 30 så det blev god mat, god dryck och så hade jag o Johan planerat en 5-kamp som blev en succé. Blev en supermysig och rolig kväll! 

Söndag; i och med att Freddy va i Grästorp så var det ingen som kom o väckte oss på morgonen, så snacka om att vi blev förvånade när vi vaknade och klockan var 13:00(!!). Jösses.. Men de kanske vi behövde. Vi gick upp, käkade och sen åkte till Grästorp för o hämta lillkillen. Dock kom vi hem igen utan honom, för vi kom på att han skulle ju dit idag (måndag) igen.. Så vi hämtar han på tisdag igen. Blödig som man är så värker matte-hjärtat av saknad. Haha! 

Idag så hänger jag i skolan, och sen blir det hem o fortsätta plugga - tentaperioden har dragit igång nu igen.. Fy.. Men bara några veckor kvar, sen är de sommarlov - kämpa, kämpa!
0 kommentarer